Contacteu amb nosaltres:   93 543 72 54 | 977 525 515 | Formulari de contacte

Panasonic UB-T880

Disponibilitat Producte sense estoc!

stock.png

La pissarra UB-T880 Panaboard és una eina avançada de capacitació i presentació, que li permet captar l'atenció del públic. Connectant un PC i un projector, pot aportar a l'aula la immensa quantitat d'informació disponible al web o tota informació present en el seu PC.

A més, el seu potent programari permet als usuaris accedir a un teclat interactiu, fins a 10 pàgines de treball, zoom, funcions de reconeixement de text i moltes altres funcions intel·ligents.

Amb superfície de llarga durada de reflexió mínima, la pantalla està dissenyada per durabilitat addicional i brillantor reduïda.

Amb el programari Easiteach, la UB-T880 disposa d'una extensa base de dades de més de 4.700 il·lustracions i 70 fotografies, que els professors poden utilitzar per crear les seves pròpies lliçons.

La pissarra es lliura amb un Bolígraf Electrònic Multifuncional, el qual integra una selecció de quatre colors diferents i un control a distància, per a la manipulació de presentacions PowerPoint, tot en una sola eina.

retolador electrònic